Englandsvej 1 - 8450 Hammel
71 78 37 01
dyreklinik@hotmail.com

Ledige stillinger

Man er altid velkommen til at sende sit CV…..

Har du spørgsmål, kan du kontakte Donna på tlf.: 71 78 37 01. Vi glæder os til at modtage dit CV på donnavangsgaard@hotmail.com.


Erfaren dyrlæge søges til smådyrspraksis

Har du svært ved at få det til at hænge sammen med familieliv – vagter – arbejdstider?

Men elsker og brænder for dit job som smådyrsdyrlæge?

Så er det måske dig vi kan tilbyde et godt job på 15 – 20 timer/uge : )

Vi er en dyreklinik med central beliggenhed i mellem Silkeborg, Århus, Viborg og Randers i byen Hammel. Vi beskæftiger os med smådyr, primært hund og kat, men ser også en del gnaver og kaniner. Du vil indgå i et stærkt fagligt team 2 dyrlæger, 1 VSP, 1 FVSP anæstesi, 2 sygeplejersker. Vi er et frisk mildt team, der favner den nyeste veterinære viden.

Vi har typisk to spor i vores dagligdag, den ene dyrlæge varetager konsultationer og akutte, mens den anden dyrlæge har ro til operationerne. Vi udvikler os i fællesskab og prioriterer både interne og eksterne vidensdeling og kursus.

Vi afsætter 30 min til konsultationerne, hvilket giver dig ro til at komme hele vejen rundt om patienten. Derudover vil der ligeledes være tid til at du kan fordybe dig i aktuelle problemstillinger.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads i udvikling.
  • Nye lokaler.
  • Du bestemmer timeantal.
  • Er medbestemmende på placering af din arbejdstid.
  • Vagt er frivilligt. Der skal være tid til familie, venner og privatliv.
  • Tid og ro til patienter og klienter, vi har 30 min. konsultationer.
  • Vi gir frokost.

Brænder du også den nære kundekontakt, hvor både klienter og patienter føler sig velkommen, hvor vi vægter høj faglighed og god service. Du vil komme til at arbejde både med medicinske og kirurgiske patienter. Du arbejder selvstændig, men vil gerne dele ud af din viden og videreudvikle dig sammen med resten af teamet. Måske har du en faglig kerne interesse, du gerne vil bygge videre på.  

Ansættelse når muligt, vi venter gerne på den rette, der passer ind i klinikkens ånd.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte veterinærsygeplejerske / klinikejer Donna Vangsgaard på tlf. 30 27 02 98. Vi glæder os til at modtage dit CV samt evt. anbefalinger. Fuld fortrolighed. Vi afholder samtalerne løbende.