Englandsvej 1 - 8450 Hammel
71 78 37 01
dyreklinik@hotmail.com

Ledige stillinger

Dyrlæge med interesse i smådyr

Vi åbnede i maj 2021 og har haft fuld fremdrift lige fra starten. Derfor søger vi løbende efter nye kollegaer. Lige nu mangler vi en dyrlæge med min. 3 års erfaring, til en fast stilling på 20 – 30 timer pr. uge.

En af vores vigtigste opgaver er at højne sundheden blandt kæledyr og videreformidle viden og mestrer at balancere mellem de forskellige behov klienterne har.

Du kommer til at arbejde med medicinske patienter, hvor vi afsætter 30 minutter til konsultationerne. Dette giver dig ro til at komme hele vejen omkring den aktuelle problemstilling og fordybe dig i dine medicinske behandlinger.

På daglig basis udfører vi kirurgiske opgaver, som du vil blive en del af. Vi favner den nyeste viden indenfor kirurgi, anæstesi og analgesi.

Du får ansvar for at varetage konsultationer med mange forskellige problemstillinger og diagnoser. Du vil også få ansvaret for at udfører operationer i tæt samarbejde med veterinærsygeplejerskerne og med vidensdeling fra de øvrige dyrlæger. 

Kommunikation er vigtig del af jobbet, på daglig basis formidler vi vejledning på en forståelig og meningsfuld måde til vores klienter.  

Lidt om os

Vi er en privat ejet dyreklinik, hvor dyrene og klienterne er i fokus. Vi vægter en høj faglighed og videreuddannelse. Vi er 2 dyrlæger og 2 fagveterinærsygeplejersker.

Vi arbejder i tidsrummet mandag til fredag kl. 8 – 16, og der er ingen vagtarbejde. Vi er omgivet at nye lokaler og vækster stadig på udstyr. Klinikken betaler for frokost.

Vi er et ambitiøst team med et højt fagligt fokus, der sætter pris på samarbejde og er i høj grad afhængig af vores fællesskab.

Det er vigtigt for os, at der er en god balance mellem opgaver, udviklingsmuligheder samt arbejds- og privatliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 20 – 30 timer pr. uge. Aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst (DDD) og kvalifikationer. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og fleksibilitet i jobbet. Tiltrædelse d. 1. marts 2023 eller snarest muligt herefter.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte indehaver Donna Vangsgaard på tlf. 71 78 37 01. Fuld fortrolighed.

Ansøg ved at sende en motiveret ansøgning og CV til donnavangsgaard@hotmail.com

Jobsamtalerne afholdes løbende.