Englandsvej 1 - 8450 Hammel
71 78 37 01
dyreklinik@hotmail.com

Ledige stillinger

Man er altid velkommen til at sende sit CV…..

Har du spørgsmål, kan du kontakte Donna på tlf.: 71 78 37 01. Vi glæder os til at modtage dit CV på donnavangsgaard@hotmail.com.

Man er velkommen til at komme forbi klinikken på søndage mellem kl. 10-12, til en uforpligtende snak. Fuld fortrolighed. 

Lige nu søger vi…..

Dyrlæge søges – hvad er du værd? 🙂

Vi søger endnu en fantastisk dyrlæge til at indgå i vores team. Det er en fast stilling, hvor timeantal og placering af arbejdstid er efter dit ønske.

Løn….vi mener du er mere værd end overenskomsten…så kom med et bud : )

Vi er en dyreklinik med central beliggenhed i mellem Silkeborg, Århus, Viborg og Randers i byen Hammel. Vi beskæftiger os primært med smådyr. Vi søger en dyrlæge med ambitioner, der vil hjælpe med at videreudvikle klinikken. Du vil have stor indflydelse på din egen dagligdag, der vil være præget af selvstændighed, høj faglighed og god service.

Du vil komme til at arbejde med alle aspekter af klinisk praksis både med medicinske og kirurgiske patienter primært hund og kat. Vi er på nuværende tidspunkt 3 dyrlæger, 1 VSP, 1 FVSP anæstesi, en sygeplejerske og en klinikassistent.

Vi tilbyder:

– En arbejdsplads i udvikling.

– Nye lokaler.

– Du bestemmer timeantal.

– Er medbestemmende på placering af din arbejdstid.

– Vagt er frivilligt. Der skal være tid til familie, venner og privatliv.

– Tid og ro til patienter og klienter, vi har 30 min. konsultationer.

– Frokostordning.

For os er det lige meget om du er nyuddannet, har erfaring eller er på vej på pension, bare du har passion for at være dyrlæge. Vi har en åben og anderledes tilgang til tingene.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Donna på tlf. 30 27 02 98. Vi glæder os til at modtage dit CV samt evt. anbefalinger. Ansøgningsfristen er 15. dec. 2021. Vi afholder samtalerne løbende.

Man er velkommen til komme forbi klinikken på søndage fra kl. 10 – 12 til en uforpligtende snak. Fuld fortrolighed.