Englandsvej 1 - 8450 Hammel
71 78 37 01
dyreklinik@hotmail.com

Persondatapolitik

Denne side giver dig oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger mv.

Vangsgaards Dyreklinik ApS oplyser hermed hvordan vi behandler dine data på vores hjemmeside. Vi er forpligtede til at sikre at dit privatliv er beskyttet. Du kan via vores hjemmesiden kontakte os ved at udfylde oplysninger, som identificerer dig som bruger. Disse oplysninger vil blive behandlet fortroligt af os.

Vi forbeholder os retten til at ændre i vores persondatapolitik fra tid til anden og opfodrer dig derfor til at holde øje med denne side løbende.

Vangsgaards Dyreklinik ApS er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Du kan finde vores kontakt oplysninger nedenfor:

Vangsgaards Dyreklinik ApS
Englandsvej 1
8450 Hammel
Danmark
CVR-nr.: 42067660
Telefon: 71 78 37 01
Mail: dyreklinik@hotmail.com

 
Nedenfor finder du formålene med vores behandling af personoplysninger, hvilke typer/kategorier af oplysninger og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies”. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Når du bruger vores hjemmeside i forbindelse med et køb, indsamler vi følgende personoplysninger:

Formål:  Vi indsamler data i forbindelse med dit køb for at kunne fremsende de ønskede varer til dig eller hvis der skulle være behov for os at kontakte dig i forbindelse med din handel.

Vi indsamler: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse. Eventuelt andre informationer ved for eksempel deltagelse i konkurrencer eller spørgeskemaundersøgelser.

Hvor dine personoplysninger stammer fra:

Du har selv oplyst os omkring de ovenfor angivne informationer for at kunne blive kunde hos os. Vi deler ikke dine oplysninger med andre. Du kan til en hver tid få oplyst hvilken oplysninger vi har gemt på dig.

Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du er kunde hos os. Stopper du med at være kunde skal du bede om at få dine oplysninger slettet. Der vil dog være nogle oplysninger som vi bliver nødt til at beholde for at kunne bruge det i for eksempel regnskaber, journalsystem o. lign.

Nyhedsbreve
Ved tilmelding af nyhedsbreve accepters at vi gemmer dine oplysninger ved at du aktivt sætter et flueben i tjekboksen ved oprettelse til dette. Nyhedsbreve kan afmeldes til hver en tid nederst i den tilsendte mail ved at klikke på unsubscribe.

Konkurrencer
Ved tilmelding af konkurrencer giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger ved at du aktivt sætter et flueben i tjekboksen ved oprettelse til denne. Dette gælder e-mails som vedrører konkurrencer.
Vi opbevarer dine oplysninger i 6 måneder efter afsluttet konkurrence.

Kontaktformular Hvis du anvender vores kontaktformular indsamles der dit navn og e-mail til brug for at vi kan kontakte dig angående din henvendelse. Vi opbevarer oplysningerne i 6 måneder og bruger dem ikke til markedsføring.

Mediefiler Uploader eller sender du mediefiler, herunder videoer, billeder o. lign. Vil disse være offentligt tilgængelige.

Cookies

For at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside anvender vi cookies. En cookie er en lille tekstfil som lægges på din computer, når denne accepteres aktivt på vores hjemmeside.

Kategori 1 – Nødvendige cookies
Disse cookies er essentielle for at bevæge dig rundt på sitet og benytte dets features.

Kategori 2 – Brugsmæssige cookies
Denne form for cookies indsamler anonym information om hvordan du bruger vores website. F.eks. bruger vi Google Analytics cookies til at forstå hvordan kunderne ankommer og benytter vores site så vi kan forbedre ting som navigation, shopping oplevelsen og marketing kampagner. Data fra denne form for cookies viser IKKE personlige detaljer så den individuelle identitet kan blive fastslået. Du kan fravælge denne form for cookie i dine browser indstillinger, men det kan ændre oplevelsen på vores website.

Kategori 3 – Funktionsmæssige cookies
Denne form for cookies husker valg som f.eks. hvilket land du besøger fra, valuta du benytter, størrelse vælger, mærker du foretrækker osv. Det bruger vi til at skræddersy en mere personlig oplevelse, og tilbyde de meste relevante produkter og den bedste brugeroplevelse. Denne data er anonymiseret og kan ikke bruges af andre websites. Du kan fravælge denne form for cookie i dine browser indstillinger, men det kan ændre oplevelsen på vores website.

Kategori 4 – Målrettede eller annonceringsmæssige cookies
Denne form for cookies indsamler information omkring din søgshistorik for at målrette annoncer for mere relevant indhold for dig og dine interesser. De hjælper også til at begrænse antallet af gange du bliver disponeret for en specifik annonce. Denne form for cookies er som regel placeret ved tredjeparts annoncerings netværk. De husker de websites du besøger og deler dem med andre parter såsom annoncører. F.eks. benytter vi tredjeparts netværk til at dele mere personlige annoncer til dig, når du benytter andre websites. Du kan se en liste over hyppigt benyttes tredjeparter her

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.
Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Dokumentoplysning
Vangsgaards Dyreklinik ApS persondatapolitik skrevet 16. april 2021 (1. version).