Englandsvej 1 - 8450 Hammel
71 78 37 01
dyreklinik@hotmail.com

Ledige stillinger

Dyrlæge søges – startløn brutto 325 kr./time

Vi søger stadig efter en fantastisk dyrlæge til at indgå i vores team. Timeantal efter eget ønske. Det er en fast stilling og timerne kan fordeles som det ønskes. Lønnen kan genforhandles efter 3 mdr. ansættelse.
Et andet alternativ, hvis du har CVR nr. er timelønnen 400 kr. + moms.
Vi er en smådyrsklinik med central beliggenhed imellem Silkeborg, Randers og Århus i byen Hammel. Vi søger en dyrlæge med ambitioner og der vil bane vejen frem for videreudviklingen af klinikken. Man vil have stor indflydelse på sin egen hverdag, der vil være præget af selvstændighed, høj faglighed og god service.
Du vil komme til at arbejde med alle aspekter af klinisk praksis, både med medicinske og kirurgiske patienter primært på hund og kat. Vi er på nuværende tidspunkt 1 dyrlæge, 1 FVSP anæstesi og 1 sygeplejerske.
Vi tilbyder:
✅ At du bestemmer timeantal og placering af arbejdstid.
✅ Nye lokaler.
✅ Tid og ro til patienter/klienter (30 min. konsultationer)
✅ Vagt er valgfrit.
✅ Frokostordning.
✅ Mulighed for efteruddannelse.
For os er det lige meget om du er nyuddannet, har erfaring, er på vej på pension eller måske allerede er selvstændig, vi har en åben og anderledes tilgang til tingene.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Donna på tlf. 30 27 02 98. Vi glæder os til at modtage dit CV. Ansøgningsfrist d. 31. juli 2021. Vi afholder samtalerne løbende.
Man er velkommen til at komme forbi klinikken på søndage mellem kl. 10-12, til en uforpligtende snak. Fuld fortrolighed.